Reenattiin taas lisää

Taas sisuunnuin niistä uusista tokosäännöistä vitsimentaliteetilla “Tavoitteena TVA ennen uusia sääntöjä”. 😀 Ehkä toi voiski muut oppia paitti että noi noudot niin epäilyttää. Joten menin testaamaan mitä toi tekee ohjatun kapulan kanssa, kun sorvattuunhan toi ei koske. JA SE NOSTI SEN!! Aiiiiivan järkyttävä mälväys ja pitää kiinni varmaa yhellä hampaalla, mutta siis nostaa ja tuo. JES. Toivo ei ole menetetty. 😀 Tuntuu niin typerältä miettiä jotain ylempien luokkien liikkeiden opetusta kun ole AVO:kaan hallussa. Vaan eipä se mitään, eipä se mitään. Pitäähän sitä tavoitteita olla, köh. Nyt pitäs vaan päästä kisaamaan noi ALO:t pois alta! Haluan sen koularin ensin. Onneks kesäks on tiedossa paritkin kisat. 🙂

Mutta tosiaan. Otettiin sitten myös kaukoja, lähitreeninä sitä seisomisesta maahanmenon oikeanlaista tapaa. Onnistuu ohjauksella hyvin, mutta jos ei ohjaa, tekee väärin. Ärrr. Maahan-istu-maahan otettiin silleen 5 askeleen päästä ja se sujuu aika hyvin. Pitäs päästä treenaan vieraisiin paikkoihin. No, ainaki AVO-kaukot on siis valmistumassa. Perään vähän tötsän kiertoa, kerran otin stopin. Siinä täytyy ruveta välissä viemään nyt namia tötsän taakse, koska meinaa ruveta vauhti hidastuun.

Loppuun vielä viikon päässä häämöttäviä rallykisoja silmällä pitäen takaa puolenvaihtamisen treeniä. Lähti aika mukavasti käyntiin. Kyllähän sitä nyt viikossa tollasen opettaa, eikö… 😀 Saas nähdä miten rallyissa käy!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s