Päivä Loimaalla

Eilen oli kiva päivä Loimaalla. Vähän kisattiin ja paljon treenattiin. Kokeilin zetakävelyä Ifan kanssa pätkissä ja se menee hyvin, menee maahan, istuu, seisoo. Seisominen on vaikein, menee herkästi alas. Tuli tässä mieleen, että ehkä siihen vois vaihtaa käskyn ja sanoa odota. Täytyy kokeilla. Kokeiltiin myös luoksetulo, hienosti alotti laukalla, mutta tiputti kesken kaiken raville. Tuli sentään siedettävän hyvin perusasentoon lopussa.

Kapulaakin vähän kokeiltiin, ei sillä ollu mitään ongelmaa sitä tuoda vieraassa paikassa. Vähän enemmän ehkä tiputteli sitä, kun sillä on edelleen ihan järkyttävän huono pito siihen kapulaan. Siis ihan tunnarikapulaan. Kokeiltiin kummiski myös sitä että voin heiluttaa kahta kättä Ifan leuan alla eikä tiputa. Ei se tiputa, jos ei usko että mulla on lihapullaa kädessä. Kerran se luuli et on pulla kädessä ja koitti ikuisuuteen asti etsiä sitä pullaa lattialta vaikkei sitä siellä ollut. Ei irroituskäskyä, ei pullaa. Kyllä se siitä edistyy.

Jossain vaiheessa kokeiltiin ruutua, tosin molemmat kerrat niin että vein pullan sinne valmiiks, otettiin vaan pidempi matka siihen. Sinne se sinkoo. Nyt pitäs saada pullaa häivytettyä pois.

Harmi kun en paikallamakuuta tajunnut treenata.

Keppejäkin vähän kokeiltiin, ne nyt on mitä on. Ei kauhean varmat. Mutta paremmat ku Liksulla. Harmittaa kun ei päästä keppei treenaan ollenkaan. 😦 Pitää ehkä ettii joku keppien tehotreenikurssi ja sit väkisin mennä sinne vaikka on aika ja raha vähän niin ja näin. Okei Kompassilla näköjään ois sellanen kurssi – alkaa tänään. 😐 Ja kesto 3 kertaa, hinta 83€, terve, en oo menossa. Fine voisin ehkä jotenkuten treenaa kotona muuten, mutku luulen että kuja/ohjurit tekis nyt hyvää varsinkin ton Liksun pujottelulle. Ja sellasta nyt en ihan heti saa aikaan. Tai jos lapioin lumeen pelkän sellasen kujan ja siihen kepit ja sitte metrin päähän itelle kävelyuran… 😀 Hahahhhhaa siinäpä vasta oliski. Pitää vähä kattoo miltä toi meijän piha nyt näyttää.

No mutta, oltiin me siellä Loimaalla kisaamassakin. Voittajassa taas rallyssa. Vaan siitäpä ei paljoa kerrottavaa ole. Ifa teki aika yllättävän todella hyvin radan. Käytösruudussa oli ongelmia, viimeksikin meinasi olla mutta nyt oli isompia. Ifa meinaan nousi kaks kertaa ja käsky oli sentään istua sivulla. 😐 Teki mieli hirttää se. Miten hitossa se ei nyt voi suostua istuun siinä paikoillaan. Teki mieli karjua sille jotain perkelettä jo sillon ku se näytti siltä että kohta nousee. No, otamme siis tehotreenin alle tämän paikallaan istumisen. Oliskohan se jaksanu olla jos se ois ollu makuuta?! Koska paikallamakuu… Vaan se on turhaa jossittelua kaikki tyynni, koska käytösruutumme suorituksella ei ollut enää mitään väliä. Mä en meinaan osaa numeroita.

Seisoskelin siinä 5-10min ratamme jälkeen siellä muitten seassa kunnes… kunnes… ajatus… siellä radalla oli muuten sellanen kyltti ku pyörähdys, muistan ku katottiin sitä Eijan kans ja viel erikseen treenasin sitä Ifan kans… mut… emmä pyöräyttäny koiraa missää vaihees radalla… VOI ***** ***** ***** MÄ UNOHDIN SIELTÄ KYLTIN VÄLISTÄ!!! Kaiken lisäks vielä heti neljännen kyltin. Kyltin skippaaminen => väärin suoritettu rata => hylätty. Onneksi asiasta voi syyttää vaan omistajaa, mutta olo on kyllä sellanen että josko vaikka jättäis tän rallyn nyt tähän ja heihei, ja pysyttelis vaan siinä tokossa.

En sit tiiä onko se rallyn, ahkeran kisaamisen, oman pään, koiran pään vai minkä aikaansaannosta, että Ifa pelittää nykyään kisoissa paremmin. Vihdoin se alkaa tehdä sielläkin silleen kohtalaisen iloisesti ja hyvällä fiiliksellä niitä juttuja. Ehkä siinä on jotain kisarutiinin saamista ja se, että molemmat ehkä oppinu ihan vähän vähemmän jännittämään. Tiedä häntä? Toivottavasti on sama tokossakin. Meillä on meinaan aika isot tavoitteet kesäksi tokorintamalla…

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s