Sitä sun tätä

Tosi sekalaisesti ollaan treenailtu nyt mitään. Ohjatun noutaminen alkaa ottaa takapakkia, Ifa ei meinaa tykätä enää pitää sitä suussaan. Sitä vastoin tunnaria pitää paremmin kuin ennen. Ehkä pitäydytään taas hetki vaan siinä tunnarissa. Alkaa vaan iskeä sellanen, etten tiedä mitä opettaisin tuolle. Kun näillä vesisadesäillä rajoitus on siinä, että se pitää voida opettaa sisällä. Ja silloin ei ruutua ja ohjattua kauheesti opetella. Eilenki sitte päädyin opettaan sille kosketuskepin avulla näyttelyravia. Tosi hyödyllistä, kun koira pelkää ihmisiä niin ettei sen kanssa missään näyttelyissä käydä. :———) Se tarvii niin paljon tätä taitoa osata ravata katse eteenpäin sivulla, ai että. No ehkä se on hyvä välissä suoristaa tuonki päätä, kohta on koko koira ihan tuhannen mutkalla kun se aina tapittaa mua. Tai no se varmaan on jo mutkalla, mutta no, niin… 😀 Opetetaan sitten, että päätä voi pitää eteenpäin suunnattunakin. Oon vähän miettinyt pitäskö opettaa sitä ton kosketuskepin avulla juokseen mun vierellä. Kun se ei oikeen perusta siitä että juoksen, niin toi vois toimia.

Eilen opeteltiin myös takajalkojen nostamista kirjapinon päälle, tätä on opeteltu joskus kauan sitten ja sitten se on taas jäänyt. Nyt jatkettiin sitä. Kyllä se vielä saadaan käsillään seisomaan! Aika hyvin se jo osaa hakee takaosaa sinne, mut viel ehkä vähä enemmän tarttis sitä että molemmat jalat kerrallaan, että sais siihen tosiaan sen noston. Ja että naksauttais ite just siitä nostosta eikä vasta liian myöhään. No katotaan miten etenee.

Tokopuolella pitäs ehkä vahvistaaa niitä vanhoja unohtuneita vihjeitä, ihan näin kokeita ajatellen… Helpottaisi ehkä, kun vaan itte muistais niitä käyttää. Mut mitä mä seuraavaks opetan? Ku ei jaksaisi jankata samoja vanhoja kokoajan. Mut tokojuttua tarvis saada. Hitsi me tarvitaan treenivuoroja hallille että päästään opetteleen mitään. 😦 Kotoa loppuu tila. Äyhh. Pitäs voittaa sikana rahaa jostain nii rakennuttais saakeli oman hallin, saispahan treenaa aina ku haluaa! Jos sellasen ihan koemitoissa olevan sais nii ai että… Jossa keskitalvellakin +20C lämmintä aijaijai… Aina saa haaveilla. :’D

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s