Seuraamisen perusasennot

Eilisessä treenissä tosiaan todettiin, että suurin ongelma Ifalla on ehkä tuo seuraamisessa perusasentojen ottaminen. Eli pidempää matkaa suoraan, käännöksiä ja jossain kohtaa stop. Tarkoitus oli itse käskeä se vielä istumaan ja siitä sitten oikeen revitellä että jeeeee supersupersuper ja palkkaa sataa. 😀 Tehtiin erilaisia seuruupätkiä, käännöksiä oikealle, vasemmalle, täyskäännöksiä, pitkää suoraa… Ihan vähän se jää liian kauas perusasennossa sitten lopuksi, kun sen käskee itse istua. En tiedä pitäisikö se siis käskeäkin ennemmin, että sivu? Se voisi toimia, korjaisi sen paikan siihen lähemmäs. Toisaalta taas, tekeekö se siitä liian näkyvän, että se on ollut liian kaukana, kun siirtyykin siinä lähemmäs? Toisaalta, onko tuolla väliä, kun en mä sille kokeessa saa sanoa että “sivu” tai “istu” tai yhtään mitään jossei se meinaa istua. Tai saan, mutta luulen että uusitusta käskystä lähtee enemmän pojoja kuin siitä jos se kerran jättää istumatta. Voihan se tietty jättää istumatta useemmanki kerran, mutta no, kuitenkin.

No tosiaan, treenin tulos oli se, että ensin useemman kerran käskin ite sen istua ja superpalkka, kokeilin kerran ilman käskyy, ei oikeen meinannu istuu, kokeilin uudestaan oliko käskyllä ja sit ilman ja kaks kertaa sain sen istuun ilman käskyy ite, niistä superpalkat, mutta ne oli kyllä aivan liian hitaita. Jostain pitäis taikoo nopeutta siihen istumiseen. Mutta sivutuotteena nähtiin ihan tör-keen makeeta seuraamista. Kontakti ja paikka molemmat samanaikaisesti ei oo koskaan pitänyt noin hyvin pitkällä matkalla ja aaah! Ai että olin tyytyväinen. Sellasta ku näyttäis kokeissa nii ei tarvis hävetä.

Tässä treenissä kiinnitin myös huomiota siihen, että ensin sanon seuraa, vedän henkeä ja sitten vasta lähden liikkeelle. Nyt ei mielestäni tullut säntäämisiä. Liekö tämä parempi valmistelu auttanut seuruuseenkin?

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s