Uusintareenit ulkona

Mun vähän niinkun oli tarkotus olla treenaamatta, mutta halusin tehdä hieman pohjustusta liittyen eilen jälleen todettuihin puutteisiin. Otettiin kentällä Jaskan kanssa luoksepäästävyyttä Ifalle, ei siinä ongelmaa. Oli varmaan niin tuttu ihminen, ettei ollut ongelmaa. No kuitenkin. Kokeilin myös liikkeestä seis, ja kun palasin viereen sanoin “käsky”. Ja Ifa vain seisoi paikallaan. Jess!! Edes joku sujui. Seuraamisen perusasennot ei meinaan sujunut. Lyhyt pätkä, niin ottaa hyvin, mutta jos on yksikin käännös mukana tai suora on pidempi, niin ei. Sitku oon pysähtyny ja se edelleen seisoo ja sanon “perkele” niin se istuu. Mutta ei se oikeen käy. Emmä voi kokeessa silleen tehdä.

Kaiken huippu oli se, kun otettiin paikallamakuuta eikä se maannu edes minuuttia. Lähti häntä heiluen ravaamaan mun luokse. Olin ihan että no voi nyt……………………… Ei ei ei ei ja vielä kerran ei. Koira takaisin maahan makaamaan, lyhyempi matka ja minuutti aikaa. Makasi. Mutta kyllä oli vaikea pitää oma pää viileänä. Otin myös luoksetulon kahdesti, hienosti odotti ja tuli laukalla, mutta perusasento aina vino. En palkannut siitä, vaan käskin tulla uudelleen perusasentoon, ja hinkkasin sitä varmaan yli 10 kertaa eikä siitä tullut yhtään mitään.

Just sellai olo, että ei oo kyllä mitään odotuksia sille keskiviikon kokeelle. Toi ei siis ilmeisesti meinaa maata paikallamakuuta ja jos pelkät perusasennot on tollasen tuskan takana niin ai saatana. Hyvä jos tulee tulosta ollenkaan. Ehkä meijän pitää tosiaan nyt sopia, että opetellaan vaan kisaamista ilman mitään tavotteita. Sit pitää ilmeisesti treenaa taas paikallamakuuta ihan sikana lisää. Hyvä puoli on ehkä se, etten oo niin hullu enää ton paikallamakuun kanssa. Aikaisemmin kun olin sellainen, että hyvä kun en paniikkikohtausta saanut ton noustessa, että voi apua apua apua pilalla koko roska. Nyt on sellanen vähän rauhallisempi mutta ehkä sellanen alistuneen luovuttanut olo että “no oho, ei noin, meneppäs takasin, otetaan uusiks”. Nyt sitten ma-ti pysytään pois treenaamasta ja keskiviikkona käydään nolaamassa itsemme.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s