Epikset perjantaina

Perjantaina oltiin tosiaan liitämässä epiksissä Puolarmaarissa, AST:n nASTa cupissa. Arvoin pitkään että ilmotanko noita radoille miten, siis lähinnä että ilmotanko Ifaa ollenkaan, Liksun halusin kahdelle radalle ilmoittaa. Päätin sitten lopulta että katotaan nyt mitä se Ifa siitä tykkää, et laitetaan seki yhelle radalle. Ekana juoksuvuorossa Liksun kanssa. Rata oli sellainen 16 esteen möllirata, josta puuttu keinu, kepit, pussi ja rengas. Aika vähän oli mitään kikkailua ja se ainoakin sujui ihan ongelmitta aina. Eipä radalla Liksulle mitään kummallista ollut, ainoa kämmi sitten kävi kun juostiinkin puomista ohitte. Korjaus siihen ja rata loppuun, eli 5vp. Ihanneaika oli 45 sekuntia, tuohon ekaan rataan meni 34,39 sekuntia.

Ifan kanssa käytiin sitten ravaamassa rata läpi, eipä se siitä mitenkään syttynyt. Vähän paineistui ihmismäärästä, joka siinä lähtöpaikan lähettyvillä oli. Kielteli sitten putkilla niin paljon, että tuloksena oli hylky. Positiivista oli se, että Ifa meni sekä A:n että puomin aivan ongelmitta! Ne kun on joskus ollut hankalia! Nopeitahan me ei tälleen oltu, että 47,10 sekuntia käytettiin radalla tuhertamiseen.

Kakkosrundi Liksun kanssa parempi, oon jo pitkään tienny et kakkosrundi on yleensä meille se hyvä. Korjattiin tarkempi ohjaus puomille ja onnistuttiin vetään nollarata! Ja kun aikaa ei mennyt säheltämiseen, niin pingottiin se läpi ajassa 29,43 sekuntia. Hyvä Maus! Kisojen sääntönä tosin oli, että vaan eka rata huomioidaan palkintojenjaossa, joten tällä kakkosradan hyvällä suorituksella ei ollut mitään merkitystä. Ekalla radalla kisas muistaakseni 16 koirakkoa, joista Liksu sitten sijoittui kai viidenneksi. Kyllä sillä kaksi pistettä sai cuppiin. 😀 Hahah hyödytöntä.

Sunnuntain vietin sitten Purina-areenalla Eijan ja Ilonan kanssa, kun Ilona oli kisaamassa Reiskan kanssa. Reiska on paras, onnittelut asianomaisille. ❤ Tulin sieltä kotiin, täytin kaavakkeet, ja maksoin 43,50€ SAGI:lle. Ounnou.

Pakko vielä jakaa tämä kuva loppuun. Reinomies siis voitti yhden agiradan tehtyään ainoan nollatuloksen. Sijoilla 2 ja 3 bortsut. Reinon ilme on just tän näkönen. 😉

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s