Luoksarin stoppi – edistystä ja ei…

Reenasin kapulaa sisällä tossa ja lähti ihan hirvee innostus et nyt on päästävä treenaan sitä luoksarin stoppia. Ensin pikanen kierros autolla, kenttien kartoitus, takas kotiin koirat kyytiin ja toiseks lähimmälle kentälle. Virittelin sinne kaks tötsää, toiselle kippo maahan lihapullineen, Ifalle vähän hetsausta, Ifa toiselle tötsälle odottamaan ja sitten namikipon ohi kutsumaan koiraa. Ekalla yrityksellä koitti juosta kipolle, tuli kyl huutamalla pois mutta kaarsi kipolle nii voimakkaasti että tuli tötsän väärältä puolelta mun luo. 😀 Ok, uus yritys. Nyt juoksi hienosti mua kohti kiposta ohi, vapautin – ja kas! Nyt se sitten tajuaa että se saa mennä sinne kipolle just! Ok, hyvä, uusi yritys. Meinaa mennä kipolle ja joudun taas kutsumaan sen luokse erikseen. Äh. Ei näin. Uudelleen. Nyt juoksee taas suoraan, pääsen vapauttaan lennosta kipolle, jee! Mut ois kiva saada kaks onnistumista, otetaan viel kerta. Arvatkaa mitä se teki. No oli menossa kipolle. Piti kutsua pois. Ei oo todellistakaa. 😀 Ja huonoonhan ei voi lopettaa, joten vielä yksi viimeinen yritys, jolla se taas tuli suoraan ja sain vapautettua kipolle! On se ny kumma!! Joka toisella oikein ja joka toisella väärin. 😀 Perkele. Huoh. No katotaan mitä enskerralla tulee.

Aattelin sitte että no entä se tötsätaktiikka, et pallottelee tötsien kiertoi ja välis sekaan stop. Muuten hyvä mut ei toi nosta laukalle. Oli vähän veltto. Liekö kuuma vai paineistunut, paha sanoa. Pari stoppia otin kummiski sekaan ja kohtalaisen hyviä oli, tosin eipä se paljoa vaadi ravista pysähtyä. Ei kai pitäis palkkaa ravikiertoja ollenkaa, mutku jos en palkkaa niitäkään nii ei tuu onnistumisii ollenkaa. En kai mä mitenkään pysty pakottaan sitä laukalle. 😀

Sit kokeilin ihan vaan perusasentojen tarjoamista. No arvatkaapa mitä on viime aikoina treenattu paljon, mitä se tarjoaa? Aivan, maahanmenoa ja pään maahan laittoa. Se teki sen, sanoin höpöhöpö ja koitin jalalla tuuppaa sen ylös nii se vaa mulkoili mua ja makas siellä maassa. :DDD Meinasin kuolla nauruun. Käskin ylös sieltä ja ei ei ei en vaan saa sitä tarjoomaan hyvää perusasentoa. Jumankauta. Pitää siis ottaa perusasento tehotreeniin ennen koetta. Hulluutta. Noooo eikö se nii mee että toisinaan on palattava ihan alkeisharjoitteluun… Kunhan nyt vaan ne säät suosis viikon päästä. Suapi nährä.

No empä sit malttanut tohonkaan lopettaa, hetsailin vähän Ifaa temputtamalla Liksua välissä ja sitten otettiin Ifan kanssa kapulatreeniä. Vähän huonommin meni sorvatun kanssa kentällä ku kotona, mutta parani kyllä huomattavasti treenin aikana. Kyllä tolla nykysellä noudolla vois viel kokeessa jotain pisteitä saada, jos se tolleen tekis mitä yhdessä “otossa”. Siinäkin vaan se ainoa ongelma on, että tulis oikeeseen kohtaan perusasentoon. Meinaa kapulan kanssa jäädä puol metrii liian eteen tai jonnekin kauas vinoon kumminkin. Joooo, no, reenataa reenataa. Tai ei tässä hirveesti sovi ennen koetta treenata, että ois fiilistä tehdä sitte taas. Maanantaina vielä voidaa reenaa, mutta sitä myöhemmin ei kyllä enää. Paikkista ei tänään treenattu, ettei tolle tuu olo että ääh aina otetaan sitä tyhmää paikallamakuuta.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s