No nyt otettiin sitä paikkista!

Puolipiilo-piilopaikkista! Ulkona! Tosin kotipihassa. Otettiin kummiski! Anyway, kronologisessa järjestyksessä, eilen ja tänään ollaan otettu lyhyitä ohjausperusasentoon-tarjoaperusasentoa-sessioita. Nyt alkaa tulla ihan hyviä suoria perusasentoja. Paitsi kun niitä yhdistää muuhun tekemiseen, niin heti heikkenee laatu. Ok, vahvistellaan, kyllä nää hoituu.

Halusin sit ottaa taas lisää sitä noutoa, mutkun kotona jostain syystä ihmiset ei arvosta sorvatun kapulan kolinaa lattiaa vasten, niin mentiin sitten pihalle. Nurtsille toi ei suostunu istumaan, joten vaihtoehdoksi jäi asfaltti. Aika hyvässä vaiheessa se liike oikeestaan! Se osaa odottaa perusasennossa kun heitän, lähtee laukalla hakemaan luvan saatuaan, ja toisinaan jopa palauttaa laukalla. Hiomista vaatii vaan yllätys yllätys se lopun perusasento. Ei palauta hyvälle paikalle sivulle, jää aika kauas. Ja samantien lähtee kapula valuun suussa ku niiaan tai kumarrun sitä kohti. Mut treenattiin vähän sitäkin että sietää sitä, ja palkkaahan ei tipu jos kapula tippuu ennen aikojaan. Kyyyyllä tästä vielä liike saadaan.

Sitten siihen paikkikseen! Laitoin koiran makaamaan (ihan ilman takapalkkaa tms.) (neljän auton) autokatoksen toiseen päähän (koska varjo) ja poistuin itte toiseen päähän autotallin seinän taakse, jossa on kummiski aukkoa silleen että kun seison siellä takana, niin mun pää jää näkyviin. Eli pää näkyvissä tuijottelin sieltä seinän takaa, puolen minuutin kohdalla Ifa laittoi pään maahan joten menin palkkaamaan ja vapautin. Sitten otettiin uusinta niin, että menin seinän takana kyykkyyn piiloon. Vähän ennen puolta minuuttia kurkkasin, makas mutta pää ylhäällä, ite takas kyykkyyn, kunnes vähän ennen minuuttia kuului auton ääni siihen malliin et nyt tulee joku naapuri kotiin. Kurkkaan seinän takaa, koira makaa, auto kaartaa pihaan, jep, “hyvä hienosti vapaa tule!” kun tuli vähän hätä saada koira pois just siltä paikalta mihin naapuri haluaa autonsa. 😀 No hyvin ehittiin pois alta kun toi piha on nii pieni että autoo saa aina venkslaa ja Ifa makas just sellases kohtaa mihin autoo ei saa kääntelemättä sitä ensin useempaan kertaan. Olin ton jo valmiiks miettinyt, että kaikessa pahuudessaan aion kyllä kutsua koiran luokse ja palkata siinä siinä tapauksessa jos naapuri tulee kotiin. Ja näin tehtiin.

Positiivista oli, että kun otettiin paikkiksen tota kakkosrundia, nii Ifa oli ihan innoissaan, tuli hyvin sivulle ku käskin ja meni reippaasti maahan, eli liike ei selkeästi ole enää yhtään niin epämiellyttävä! Jess! Jotain on tehty oikein. 😀 Vähä vielä lisää tota piilopaikkista ja eri paikoissa, lopulta viel koirien kanssa niin kyllähän tästä jonain kauniina päivänä AVO:on päästään kisaamaan. Ehkä. Mua alkaa vaan kauhistuttaa se, että kohta loppuu kesä, joten kohta loppuu meidän treeni- ja kisakausi. Tai voidaanhan me treenata, mut vaan sisällä ja halleissa, ja hallit on aika kalliita opiskelijabudjetille. Vielä on toki kesää jäljellä, ei sitä tiiä mihin asti lämmintä riittää. Toivottavasti piiiiiiitkäääääääään.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s