Kimppatreenit Kilossa

Pitkästä aikaa! Ja vitsit että oli mukavaa! Oltiin siis eilen tiistaina Kilossa treenimässä Tiian & Ruutin + Rasmuksen ja Sailan & Aidanin kanssa. Lähdin vähän sillä varauksella, että kun nurtsilla treenataan niin voi olla, että menee pelkäks kuvaamiseks meijän osalta. Se kun ei oo mitenkään taattua miten Ifa pelittää nurtsilla. Vaan toisimpa kävi ja se oli ihan supervireessä ihan superinnoissaan treenaamassa!

Alotettiin ottamalla liikkeestä seisomista liikkuriavuilla. Ja voi hyvä sanonko mikä, ensimmäiset kolme kertaa Ifa meni käskystä aina maahan. Jos annoin käsiavun, jäi seisomaan, muuten meni maahan. Kirottua! No sitä sitten hinkutin siinä hieman. Positiivista oli se, että jäätyään lopulta seisomaan Ifa ei liikkunut ollenkaan, kerran jäi kuulemma johonkin kunnon jooga-asentoon seisomaan ja siinä pysyi loppuun asti. 😀 Ei myöskään kuunnellut liikkurin käskytystä, josta olin tyytyväinen! Otettiin sitten yksi liikkeestä maahanmenokin, ja se oli kyllä tosi hyvä ja nopea. Toivotaan sitten viikonloppuna että saadaan jäävät oikeinpäin onnistumaan.

Halusin sitten kokeilla hieman noutoa ulkona. Olin juuri selittänyt siitä kuinka ollaan otettu oikeen perusasentotreeniä Ifan kanssa. No, syy havainnollistui hyvin kun kaivoin kapulan esiin. Hyvin se haki joo, mutta perusasento oliki sitte puol metriä etuviistossa musta poispäin. 😀 Ei ei ei ei ja ei. Nami kädessä ei voinut ohjata sivulle, muuten tiputti aina. Ohjasin sitten pienemmin kädellä ilman namia ja käskytin sivulle, ja saatiin homma pelittään. Teki yhden TODELLA hyvän palautuksen!! Niin hyvän ettei oo ikinä tehny! Ja siis sorvatulla kapulalla, nurmikolla, vieraassa paikassa muiden seurassa, vitsit että olin tyytyväinen!

Jäävissä olin sitten todennut, että Ifa edistää seuraamisessa ihan hirveästi. Otin yhen yrityksen puuttua siihen hihnalla, mut ei se jotenki oikeen pelittänyt. Ei oo tää hihnailu meijän juttu. 😀 Noh, hihna pois ja imuttamaan. Imuttelin pieniä pätkiä oikeeta paikkaa, sitten jatkoin seuruuttamista lennosta ja kun paikka oli hyvä niin palkkaus, jatkuu, palkkaus jne. Palkkailin siitä useemman kerran että sais vahvistettua sitä. Kokeissa se on tosin tupannut ennemmin jätättämään kuin edistämään, saa nähä kuin tänään käy.

Sitten oli ohjelmassa paikallamakuut. Tai oikeestaan otettiin niitä kaks kertaa. Ekalla kertaa kolme koiraa, toiselle kerralle oltiin saatu nuori partisnarttu mukaan. Olikohan Ifa ekassa keskellä? Eli toisella puolella bortsu, toisella flätti. Muistaakseni näin. Ensin makuutettiin minuutti ja kävin palkkaamassa, palasin takaisin ja menin piiloon käymään. Kun Ifa alkoi näyttää vähän liian levottomalta, tulin takaisin näkösälle seisomaan ja jatkettiin siinä toinen minuutti. Tosi hyvin makas.

Tokassa makuussa Ifa makas reunassa partiksen vieressä. Makuutettiin yhteensä 2½min. Palkkailin useamman kerran, about aina kun Ifa laittoi pään maahan. Kerran annoin sen maata vähän pidempään pää maassa ennenkuin kävin palkkaamassa. Mutta siis ihan super! Sinällään hyvillä fiiliksillä nyt kokeisiin, eipä siellä mitään suurempaa kustavaa pitäisi olla.

Siihen joudun kyllä ehkä taipumaan, että jos lauantaina tulee ykkönen, niin sunnuntaina ei startata AVO:a. Ei ne liikkeet oo viel kasassa kunnolla. Vois sieltä jotain säälipisteitä saada, mut esim. kaukot ei oo kunnossa. Treenattiin niitäkin eilen treenien lopussa ja voi luoja että oli tuskaista. Aika haluttomasti Ifa tekee niitä vaihtoja, tosin taisi olla siinä kohtaa ja treeneistä vähän uupunut. Ei sillä etteikö sunnuntaina olisi uupunut lauantaina kisattuaan. Nooooo kattellaan. Voihan se olla ettei tuu ykköstä kumpanakaan päivänä! Sit alkaa uuden koepaikan metsästys. 😀

Ainiin, KUVIA!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s