Voittaja-ainesta!

Vitsit! Kyl meist viel koirakko voittajaan tulee! Ai mitä? Ai pitäs päästä ensin ALO:sta pois? Nooooo kyllä me joskus, onhan tässä aikaa, koira on vasta kohta viis! Kyl me kuulkaa ehritää viel vaik ja mitä!

Mut tosiaan aiheeseen. Käytiin tossa duunista päästyäni juoksulenkillä mettässä, oli miellyttävää. Namitin kaikki ihmisten ohitukset ku en jaksanu ottaa noita kiinni ja meni hyvin. Tuntia myöhemmin sitten päädyin paistetun jauhelihan kanssa ottaan Ifan kanssa perusasennossa pyörimistä. Otettiin ihan sivulletuloja, sitte kahta askelta oikeelle, vasemmalle, taakse… käännöksiä oikealla ja vasemmalle paikallaan… Ja siis kaikki aivan täydellisiä!! Ihan superia!! Se oli niin hyvässä vireessä ja teki niiiin hyvin hommia.

Kun vire oli niin loistava, niin en malttanut olla ottamatta tunnariakin lisää. Eikun pihalle vaikka siellä taas tuulee, lauta maahan, oma sekaan ja koira etsimään. Mähän siis teen silleen, että käsken koiran aina odottamaan jonnekin, missä se ei näe mihin mä sen oman kapulan laitan. Että ei hae näöllä, vaan nenällä. Ekat kerrat meni taas siihen, että toi koitti maistella vähän kaikkia. Naksuttelin kumminki taas siitä oman kapulan kohalle tulemisesta ja aika hyvin se lähtee sitä jo mun luo tuomaanki siinä samalla. Sitten. Olin taas vaihtanut kapulan paikkaa, keskemmältä eri reunaan kuin missä se oli jo ollut, kutsuin koiran, lähetin etsimään, se meni rivin toiseen päähän, nuuski (ei purrut!) jokaisen kapulan läpi, tuli vikalle omalle, ei epäröinyt hetkeäkään, otti sen suuhun ja toi mulle!! Vähänkö pidettiin bileet!! Vitsit! Nyt pitää päästä toiste treenaamaan silleen, että tollanen kerta tulee kun se kapula on siellä muiden välissä, eikä reunimmaisena. Muutenhan toi oli puhdas vahinko. Mutta selkeesti joka kerta enemmän ja enemmän aukee nenä, ja aivan varmasti päästään kyllä hyvin jyvälle siitä mikä tän homman nimi on! Ollaan niin liekeissä!! 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s