Lisää analysointia

Joku ongelma Ifalla tuntuu nyt olevan just tossa istumisessa. Yks päivä leipää syödessäni totesin, että en nyt haluakaan syödä tätä leivän päällä olevaa juustoa ja päätin antaa sen Ifalle, muttei tokikaan ilmaiseksi, vaan ois pitänyt tehdä sen eteen jotain. Ja pyytämäni istuminen oli jotenki taas aivan käsittämättömän vaikee asia. Jos pyysin maahan, meni hyvin ja nopeasti, mutta istuminen ai että. Ei. Sitä ei vaan voinut tehdä. Samoin kun toisena päivänä leikin Ifan kanssa lelulla ja välillä hetsaamisen jälkeen käskin sen maahan ajatuksena palkkailla nopeista maahanmenoista, niin ei mitään ongelmaa kunnes keksin käskeä sitä istumaan. HAHAH. Joo eipä istunut, eikä muuten leikkinytkään enää sen jälkeen. Koitti juosta pois ja kun käskin takaisin niin tuli ja kiipesi mun syliin kun istuin lattialla. Oi krooh. 😀 Tokokokeesta ei kummiskaan ihan noin vaan pääse läpi ilman että koira istuu.

No, päätin kumminkin että koira alkaa olla kohtalaisen normaali jo, joten ilmoitin, että menemme sunnuntaina pitkästä aikaa hakutreeneihin! Tämä johtuu tosin osaksi myös siitä, että kun krhm käytiin vähän Jaskan kanssa Porvoossa maanantaina…

…niin ostin sitten tuon kuvassa näkyvän keltaisen pötkylän eli irtorullan! Ilokseni voin ilmoittaa, että ostos oli siinä mielessä hyvä, että Ifa noutaa sitä innolla. Kaikkeahan se ei halua noutaa, mutta tuossa ei mitään ongelmaa. Huomenna päästään kattomaan miten homma toimii käytännössä.

Vähemmän ilokseni voin ilmoittaa, että kun kuvasta myös toinen geelipallo ja kaksi pientä “pentupatukkaa”/-tyynyä ovat myös mun, niin pallolla Ifa ei leiki ollenkaan. Tyynyillä leikkii joo, mutta vain jos se saa ottaa kiinni kahvasta. Ei ilmeisesti riitä puruvoima tai hampaat tai joku siihen että tyynyosasta sais miellyttävää otetta. Pitää ostaa sille joku minikokoken kakskahvanen patukka, josta se sais kunnolla kiinni. Kyllähän toi meinaan kunnolla leikkii ja nimenomaan tykkää taistella, oikeen ärinä käy ja hirviä retuutus kun kiskotaan kilpaa ja tulee mukana kun nostaa ilmaan.

Säät on edelleen upeat, siis SYYSKUUSSA, mutta hitto kun ei saada aikaseks mentyä treenaamaan. Ehkä siksi, kun pitäisi käydä vääntämässä pelkkää tunnetilatreeniä ja oon siinä aika huono. 😀 Asd. Teen liikaa, tai sitten menee ihan hinkkaamiseks kun koitan saada sen kerrasta nätisti sivulle ja OLLA KÄYTTÄMÄTTÄ NIITÄ VARTALOAPUJA!! Miten se on niin vaikeeta?! Nojaah. Voitais ehkä oikeestaan mennä pihalle treenaan tunnaria niinku just NYT.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s