Tunnetilaa ja ruutua

Pakkohan tällaset syyskuun päivät kun pelkkä autolla ajaminen nostaa hirveän hien pintaan niin käyttää hyödyksi ja käydä kentällä treenaamassa. Ei nyt siis ihan Forssaan asti ajeltu vaan tohon yhelle lähihiekkakentälle. 😀 Ja näin sivuhuomautuksena, hakutreeneihin ei päästykään kun tuli peruutuksia ja porukkaa ei sitten riittänyt. 😦 Parempi onni toisella kertaa sitten.

Ifan kanssa aloitettiin tunnetilatreeneistä. Ensin pelkkiä sivulletuloja ja kun ne rupes oleen jees, niin pieniä seuraamispätkiä. Kerran se seuraamisesta pysähty liian eteen ja ku käskin sivulle nii johan rupes korjaamaan muissakin. Tosin se edistää seuruussa aivan sssssssaaat…… siis krhm hitsin paljon ja vielä poikittaa edessä että ois mahollisimman rumaa. Asd. Hyi. Tuohon täytyy ruveta puuttumaan. Intoa kumminkin oli. Ainoo vaan että mikä vietävä siinä perusasennossa on niin kamalan vaikeeta!! Analysoin asiaa ja varmaan tod.näk. se, että oon niin paljon huomaamattani aina auttanut ylävartalolla sitä sivulletuloa, että nyt kun en sitä tee, niin toi ei enää osaakaan kunnolla tulla. Ksssh. No täytyy reenata sitäkin lisää.

Koska olen myös malttamaton, enkä siis malttanut ottaa pelkkää tunnetilatreeniä, otimme myös ruutua! Pienen pienen alustan kanssa. Kyl huomaa että ku teki useemman toiston yhdestä tietystä suunnasta niin toisesta suunnasta lähettäessä hakeutui sinne mistä sai edellisellä kertaa palkkaa ja unohti sen alustan ihan tyystin. Siinä sitten riittikin vähän hinkkaamista, mutta ihan hauska liike oli Ifan mielestä. Loppuun otettiin vielä kaksi luoksetuloa. Se ei *kirosana* soikoon tuu siinäkään suoraan. Ei millään, ja jouduttiin sitä hinkkaan. Aattelin sit että otetaa viel yks vauhtiluoksari ettei jää huono maku hommasta ja lopeteltiin siihen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s