Like it raw!

Facebookissa (ja varmaan muuallakin) on kiertänyt MUSHin kampanja, jossa itselleen saa lunastettua ilmaiseksi yhden MUSH B.A.R.F Vaisto -aterian. Mekin päätettiin hyödyntää tämä kampanja ja lähteä kokeilemaan miltä tuollainen ruokavalio tuntuisi. Alkuun oli vähän kankeutta siinä, että omistaja muistaisi ottaa ruoan ajoissa sulamaan, ettei koirat kisko jäisiä pullia suuhunsa tai ettei ruoan antaminen veny pitkälle yli keskiyön… Mutta kyllä siihenkin saa itsensä opetettua, rutiinilla rutiinilla. Ja no, voin todellakin suositella.


Käykää ostamassa vaikka menisi ilmaiskampanjatarjous ohi. Tämä on kokeilemisen arvoista. Meillä on koirat ainat syöneet nappulaa, milloin mitäkin, ja Ifalla se on vähän alkanut tökkiä. Nappulan kanssa se viettää kupilla aikaa aika kauan, kun rouskuttaa vähän turhankin rauhassa ruokansa. No, yhtä kauan siellä kupilla nytkin kestää, mutta MUSHin pullien kanssa se johtuu vain siitä, että Ifa jää niin pitkäksi aikaa nuolemaan molempien ruokakipot aivan täysin puhtaiksi. 😀

Likita nyt on vähän… Likita. Sille sulaneet pullat on pakko muussata haarukalla, koska muuten se nappaa pullan suuhun, hotkaisee, nappaa seuraavan, hotkaisee… Ja sitten se meinaakin tukehtua. Kerran annoin puolijäisiä kun ajattelin pureskelisiko se niitä, niin pskat, kiskasi neki kokonaisina. Sitte se köhiki puolet niistä takas lattialle ja söi siitä uudestaan. On se tyhymä. Eli joo muussattuja pullia Likitalle. Nappulaahan me ei ikinä olla turvotettu, joten silleen nää pullat sopii myös tosi hyvin Liksulle, kun muussattuina se ei vaan pääse hotkimaan niitä niin hulluna.

Ja ai että sitä hetkeä kun Ifa tajuaa, että on ruoka-aika ja lähden kulkemaan kippojen kanssa keittiöstä kohti mun huonetta, jossa ne syö. Ifa on kerenny siinä ajassa juokseen sen välin varmaan jo kymmenen kertaa ja hyppiin ympyrää useemman kierroksen ja sittekki puolet matkasta menee takajaloilla seisten, kumarrellen ja taas takajaloilleen nousten ihmeellistä kurinaa pitäen kun se on yksinkertaisesti NIIN TÄPINÖISSÄÄN siitä, että ruoka on tulossa.

Noita pusseja saa siis ostettua ainakin Faunattaren myymälöistä (Iso Omena ja Sello), meijän lähellä myös Murren murkina myy sitä ja ties kuinka moni muu paikka. Oman lähimmän jälleenmyyjän voi katsoa täältä. Kaiken lisäks noi pussit on tosiaan käteviä kun ne saa suljettua jälkikäteen, eli ruuat saa otettua jäisinä kippoon ja loput samantien takasi pakkaseen eikä tarvii kikkailla mitään pötköjen sahauksia, mistä oon kuullu barffaajien puhuvan. Eli todellakin aloittelijaystävällinen vaihtoehto kokeiltavaksi.

Kampanja kai valitettavasti loppuu tänään, mutta kiiruhtakaa nyt te jotka ette ole vielä omaanne lunastaneet, niin kipinkapin TÄNNE:

www.mushbarf.fi/ilmainen-ateria

2 thoughts on “Like it raw!

  1. Suosin barffausta, mutta mieti että sitten kun sulla on se beussi, niin miten paljon menee rahaa jos ostaa noita pullia sille pelkästään. Se kun syö… 😉

    • Jooooo en mäkään kokopäiväsesti tuohon vaihda pääosin just kustannussyistä. Kyllä nuo kaksi harjakoiraakin sitä ihan tarpeeksi syö… Mutta kokeiluna ja välillä vaihteluna todella kiva!

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s