Varovaista treenikokeilua

On viime aikoina tullut niin paljon vaan seurattua muitten treenaamista ja muitten menestymistä, että nousi taas sellanen pieni “pitää päästä tekeen oman koiran kans, mitenköhän se osaa?” -fiilis. Ziwipeakit esiin ja kokeilemaan. Ensin peräkanaa ensin liikkeestä seis ja sitten liikkeestä maahan. Täydelliset, ei mitään valittamista. 🙂 Siihen perään kaksi lyhyenmatkan luoksetuloa keskittyen siihen, että tulee hyvin sivulle. Ja tuli hyvin sivulle!! Jee! Ihan loistavaa!

Noiden jälkeen otettiin yksi paikallamakuu, kesto hyvä jos 5sek. 😀 Laittoi pään maahan, makasi, kävin palkkaamassa ja vapautin. Tarkoitus oli nähdä aiheuttaako paineistumista. Ei näkynyt. Loistavaa. Otettiin esiin vielä kapula (no, tunnarikapula, mut norminoutoa varten) ja kokeilin että mitäs se sillä tekee. Jeeeeestas mikä innostuminen, oli matot rullalla ku koira säntäs kapulan perään ja laukalla palautti sen vielä takaisin – ja pyytämättä suoraan sivulle!! Ouuuujea! Sitten ite vähän sähelsin ja se tiputti kapulan, mutta nappas sen heti takaisin ja tuli takaisin sivulle, joskin tosin ihan vinossa. Siitä sain ottaa siltä kapulan rauhassa ja se odotti irroituskäskyä hyvin. Ei mitään ongelmaa. Ihan loistavaa. Siihen lopeteltiin sitten se treeni.

Ainummaistakaan vivahdettakaan paineistumisesta ei näkynyt. Odotan nyt mielenkiinnolla, tuleeko treenin jälkeen näitä kipuvinkupomppukohtauksia. Toivottavasti ei.

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s