Palkattomuustreeniä

Huonojen säiden seurauksena on tehty tosi vähän yhtään oikeestaan mitään, ja se alkaa näkyä Ifassa. Lisäksi sen ruokahalu on kasvanut johonkin potenssiin miljoona, joten oon nyt parina iltana häpeilemättömästi hyödyntänyt sen palkattomuustreeninä. Vaihtelin sitä, että täytinkö kipot ruoalla ennen treeniä, vai täytinkö kipot vasta treenin jälkeen.

Ekalla kerralla, kipot täytettyinä, kaikki meni aivan täydellisesti. Siis aivan täydellisesti. Liike seis liike maahan peräkanaa, oikein, nopeina, wau. Luoksetulo nopea, perusasento suora, wau. Tokalla kertaa kipot oli täyttämättä niin ilmeni ongelma. Ei mennytkään liikkeestä maahan. Jäi seisomaan. Kolme kertaa peräkkäin. Toisesta käskystä tai käsky+käsiapu meni maahan. Tänään ennen ruokaa otin sitten ziwipeakien voimalla treenit, ja tein siinä kans palkattomuutta. Liikkeestä maahanmeno, joka oli super heti kerrasta, sivulla kehuin sitä tosi paljon ennenku vapautin, kehuin siinäkin hurjasti, pyysin sivulle ja otin miniluoksetulon. Tuli aivan suoraan tosi hyvään perusasentoon, josta nopeasti vapautus ja pöydältä hakemaan palkkanamit. Pelittää ihan vietävän hyvin!

Luulen että jotain tällasta tarvitaan just paljon, eli sitä että koira jaksaa luottaa että palkka tulee vaikkei ehkä heti ekan liikkeen jälkeen, mut myöhemmin, ja että ottais jo suulliset kehut palkkana, ettei aina tarvi saada mahantäytettä. Yks kerta kun otin ihan ohimennen Ifan makoiltua sängyllä, niin pyysin seisomaan, meni maahan, pyysin seisomaan, nousi, kehuin vuolaasti, pyysin istumaan, sitten seisomaan, meni maahan, pyysin taas seisomaan, nousi, kehuin vuolaasti. Tästä treenistä Ifa paineistui aivan järkyttävän paljon. Aloittikin heti taas sen, että meni vaikeaksi, istui alas ja alkoi tuijotella takamustaan. Ihan käsittämätöntä. Voiko se olla palkattomuudesta? No, lupaavalta näyttää ainakin noi muut palkattomuustreenit. Vire on ollu tosi kohillaan, tekee hyvää seuraamista, hyvii täykkäreit vasemmalle, istuu seuruun lopuksi perusasentoon… Pirun pätevä. 🙂 Näitä jatketaan.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s