Kuono toiveikkaana kohti viikonloppua

Image

Puunattu puliukko

Viikonloppuna kun on mitä odottaa. Huomenna hurautetaan Turkuun ottaen vähän varaslähtö tähän viikonloppuun (mutta ei lintsata! tunnit on peruttu!), sillä perjantaina Ifa pääsee taas Tanja Kotin osaaviin käsiin. Sitä varten pitikin sitten vihdoin saada aikaiseksi koiran pesu, se kun on kurahaalarin käytöstä vetänyt aika hyvään takkuun… Ei tälläistäkään ongelmaa ollut silloin, kun nuo piti trimmattuna. :I No, puolensa kummassakin. Mutta tosiaan. Ifa on edelleen toisinaan saanut niitä sen ihmeen kohtauksia. Nyt ei oo huutoo kuulunu kertaakaan, mutta vähän väliä se “sätkii” itekseen, siis esim. kesken nukkumisen hypähtää pystyyn pyörien takamustaan tuijotellen. Samaa levottomuutta, hätäisiä istumisia ja takamuksentuijotteluja se teki myös heti pesun jälkeen pesuhuoneesta poistumislupaa odotellessaan.

Noista huolimatta kiskaisin taas iltaruoalla treenin tuon kanssa. Kipot kädessä pyysin sivulle, seuraamaan, seis, palasin viereen ja vapautus ja kehut. Siihen perään liikkeestä maahanmeno, ja vielä jatkoksi luoksetulo. Seisominen ja maahanmeno oli tosi hienoja, luoksetulokin vauhdikas mutta lopun perusasento huono. Käskin uudelleen “sivu”, jolloin korjasi. Jätin siihen istumaan ja otin uuden luoksetulon, jolloin tuli edelleen hyvällä vauhdilla mutta nyt myös perusasento oli suora, josta sitten supersuperkehut ja pääsi iltaruoalle. Pitää kyllä ruveta tekeen ilman kippoja käsissä, kai sitä nyt hyvin tekee kun muistaa kokoajan että mikä odottaa…

Hirveen hyvin muutenkin tuolle maistuu ruoka nykyään, Ifa imuroi kupin jopa nopeammin kuin Likita?! Ja puhutaan siis nappulasta, Acana Wild Prairie. Noooo en valita. Lisäksi äiti haluaa juottaa noille päivittäin pienen satsin Aloe Vera -mehua, jonka nykyään molemmat hotkivat hirmuisella innolla. Aiemmin Ifaa piti melkein komentaa maistamaan, mutta nykyään uppoaa tosiaan kuin häkä.

Sunnuntaina mennään sitten kannustamaan duo-trion kolmatta muskettisoturia möllitokossa. Pitäkää peukkuja! Päivitellään tilannetta sitten viikonlopun jäljiltä taas.

Image

“Sanoitko RUOKA?!?”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s