Kevään riemua

Toissapäivänä käytiin pikkasen paremmalla lenkillä

retki (5)

Oli meinaan komee keli ja sitäki komeemmat maisemat!

retki (4)

Liksu ihan villiintyi 😀

retki (6)

Ja hyppi ja loikki ja kiipeili ihan onnessaan

retki (3)

Siinä missä Ifa totuttuun tapaansa käyttäytyi paljon hillitymmin

retki (2)

Koirat sai siis juosta sydämensä kyllyydestä ja hyppiä ja kiipeillä metsässä ja kalliolla ja ai että kun ne nautti. Ja kuten näkyy, ilman pukuja!!!!! Me NIIN tykätään keväästä!

Tänään päätin sitten, että treenataan lisää tuota seuraamista. Suunnitelma oli ottaa ensin vähän imutusta ja sitten vetää ilman. Suunnitelma ei oikein pitänyt, imutin huonosti (liian vähän) ja sitte vedettiinki vaan lonkalta erilaisia seuruita. Niissä tosin kummasti totesin, että kun heilutan vapaasti normaalisti molempia käsiä, niin toi tuntuu seuraavan parhaiten. Outoa. Noin niinku muutoinhan ton seuraaminen näyttää ihan hirveältä. Se edistää. Aivan ***tanasti. Kattokaa vaikka itte.

 

Yritettiin luoksarin stoppia, ilman takapalkkaa siit ei tuu mitään. Sählättiin sitä vähän aikaa, ja sit loppuun otin ihan normiluoksarin, ei onneksi ongelmia minkään ennakoinnin tms. kanssa. Vähän jäi huono maku suuhun treenistä. En uskaltanut kokeilla sitä sivulla käskemistä seuruussa. Täykkäritkin petti, kun heti kun vire vähänkin laski koiralla ja se vähän paineistu, niin lakkas pers kääntymästä kunnolla. Niin oon tosin aavistellutkin käyvän, ettei se sinänsä yllärinä tullut. Noooooooo treeniä treeniä… Koko loppuelämä aikaa treenata… Krooh…

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s