Kosketuskeppi my love

Ok tuli jotenkin härski olo tosta otsikosta. Tuon voisi ymmärtää niin väärin. 😀 😀

Mutta siis niin. Eilistä blogikirjoitusta kirjoitellessa tajusin, että ei hitsi pitääkin kokeilla sitä eteentuloa ja oikealle sivulletuloa kosketuskepillä, koska sit ei oo väliä onko namia kädessä vai ei. Kokeilin sitä vielä eilen illalla, ja vitsi sehän oli ihan loistoidea. Jossain kohtaa oli kyllä jotain häslinkiä. En oikein tiedä paineistuiko Ifa vai eikö sitä vaan huvittanut enää vai ymmärsikö se vaan tosi väärin, kun koitin saada sitä oikealle sivulle, mutta se joko kiersi takaatani vasemmalle puolelle sivulle tai jäi poikittain taakse seisomaan / istumaan. Saatiin kuitenkin onnistumisiakin aikaan.

Tänään kokeilin sitten heti töistä kotiin tultuani uudelleen ja sujui kuin vettä vaan! Inauksen liian eteen Ifa ehkä tulee, joten pitää siihen kiinnittää huomiota (kuten siihenkin, etten palkkaa väärään kohtaan). Kokeilin myös oikealla sivulla istu, 1 askel, istu, 2 askelta, istu, 3 askelta, istu. Ja hienosti sujui. 🙂 Otin testiin myös oikealla sivulla maahan / istu / seiso ja kierrä koira. Noissa on pientä hiomista. Maassa pysyi hyvin, istumisessa vähän kiertyy katsomaan ja seisomisessa ei pysynyt ilman apuja vaan kiersi mukana. Nuo on kuitenkin varmaan aika vikkeliä “korjattavia” / opetettavia.

Eli rallyn osalta eniten hinkkausta vaatis nyt käsi-/kosketuskeppiapujen häivyttäminen eteentulosta ja oikealle sivulletulosta sekä käytösruudun hiominen. En tiedä aionko edes treenata sivulla tai edessä makaamista käytösruutua varten. Kaikki nää makuuliikkeet kun paineistaa Ifaa niin paljon, niin antaa olla. Treenataan pelkkää istumista, ja jos kisoissa on se makuu siellä ruudussa, pyydän Ifan maate siihen alkuun ettei tule suora hylky ja sitten se nousee sieltä kun nousee eikä sen väliksi.

Kokeiltiin muuten kosketuskepillä myös sivulla pyörähtämistä ja tää on ehdottomasti paras tapa sitä pyytää. Täytyy vaan siitäkin lähteä keppiä häivyttämään.

Liksu pääsi ottamaan pienet näyttelytreenit, jossa keskityttiin siihen, että on ihan sika kivaa. 🙂 Ja niinhän meillä sitten olikin. Ei Liksu osaa juostessa eteen katsoa kotona treenatessa, mutta oikeassa kehässä on yleensä niin vauhti päällä, että katse on sitten kuitenkin eteenpäin. Liksun kanssa kun olisi määrä käydä keväällä / kesällä joissain näytelmissä. Liksu on yleensä niin tykännyt siitä.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s