[notitle]

Ei päästy kisoihin niin treenattiin sitten taas kotona, ja kivat treenit olikin. 🙂

Liksun kanssa harjoiteltiin taas peruuttamista. Olen koittanut siirtyä seisaalleni harjoittelemaan sitä, muttei ottanut sujuakseen. Kunnes! Kokeilin pitää käsiä niin, kuin muistan joskus jostain kuulleeni/lukeneeni, eli kädet yhdessä suunnilleen polvieni välissä ja bravo! Jo lähti sujumaan ilman käsien naamaan työntämistä. Nyt vahvistellaan vähän tätä, ja seuraavaksi katsotaan saisinko Liksun joskus tarjoamaan tuota.

Tassunanto edistyy myös! Superpalkkaus on auttanut asiaa. Vielä on välissä haparoivia antoja, mutta välillä irtoaa jo tosi varma ja innokas “jooo tätä sä haluat, tässä on tää tassu!”

Ifakin pääsi pitkästä aikaa treenaamaan, harjoiteltiin jalkojen väliin peruuttamista joka sujuu jo aika tosi mallikkaasti. Haasteena on että aina ekalla yrityksellä meinaa vain pyörähtää ja sitten vasta tajuaa että piti peruuttaa väliin, ja nyt on viimein alkanut tulemaan tuota vinoonperuuttamista, mutta yhtäkaikki edistystä sekin! Välillä tulee niin hienosti suoraan väliin että! Nyt pitää vaan harjoitella sitä, että osaisi lähteä heti ekasta peruuttamaan väliin ja sitten alkaa pidentämään matkaa että kuinka kaukaa peruuttaa.

Harjoiteltiin myös ihan mun edessä peruuttamista eri avuin. Siis halusin varmistaa, että Ifa peruuttaa käskystä, ei riippuen siitä missä asennossa minä olen ja missä mun kädet on. Siirtelin käsiä lantiolle, selän taakse, heiluttelin sivulla, seisoin, kumarruin, kyykistyin vähän ja yllätyksekseni kyllä – kaikista näistä huolimatta Ifa peruutti hienosti! Yllätyin, mutta positiivisesti totta kai.

Jalkojen välissä peruuttaminen alkaa viimein siirtyä eri reunalle. Nyt voidaan ruveta palkkaamaan molemmista käsistä, jotta saadaan suoristus kohdilleen ja paikka varmemmaksi.

Akaan kisoissa on ihmisillä mennyt hienosti, harmittaa kamalasti etten ollut esityksiä näkemässä. 🙂 Toivottavasti moni laittaa videon näytille. Toivotaan myös, että päästäisiin ensi viikonloppuna oleviin kisoihin kokeilemaan meidän koreota.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s