Alkeiskurssi 6/6 ja ranskalaisvahvistus

Keskiviikkona oli viimeinen kerta Liksun koiratanssin alkeiskurssia. No, Liksuhan ei nyt virtsatietulehduksensa takia sinne päässyt, joten Ifa oli mukana paikkaamassa tilannetta. Harjoiteltiin pienen ryhmäesityksen tekemistä, jossa oltiin kaikki ringissä ja tehtiin samaa juttua tahdissa edeten. Hanna oli valinnu meille sopivan musiikin ja esitteli ensin koreon, jota saatiin treenata hetki koirien kanssa osissa. Harjoiteltiin koreota myös aika monta kertaa ohjaajat yhdessä mutta ilman koiria. Lyhyen ja yksinkertaisenkin koreon muistaminen noin lennosta oli aika vaikeaa! Tuli ihan flashbackeja nuoruuden ratsastusleireiltä, joissa ollut joku estekisa viimeisenä leiripäivänä, ja jonka estejärjestyksen yritin aina epäonnisesti oppia siinä lyhyessä ajassa. Vanhemmiten samaan ongelmaan törmäsi agilityradoilla, joskin ollaan tehty aksaa aika vähän.

No, kaikesta koreon sisältämästä jalkojen ali pujottelusta huolimatta Ifa selvisi pikkuesityksestä oikein hyvin, vaikka jotenkin kummallinen olikin. 🙂 En tiedä vaikuttiko Liksun kotiin jättäminen tilanteeseen vai mistä moinen kummallisuus johtui, nobody knows.  Muistin kuin muistinkin sitten lopulta sen koreon ja saatiin kaksi aika hyvää vetoa vedettyä! Hanna otti esitykset videollekin, mutta kun en ole kurssikavereilta lupaa kysynyt, niin en nyt laita videolinkkejä tänne.

Alustavien tietojen mukaan muuten Tahtitassut järjestää uudet möllikisat helatorstaina 5.5. Salon koirahallilla. 🙂 Menkäähän mukaan kaikki kynnelle kykenevät, kisaamaan ja/tai katselemaan ja kannustamaan muita!


Meillä oli muuten hieman tavallisuudesta poikkeava pääsiäinen. Laumaan saapui ranskalaisvahvistus hoitoon, toistaiseksi määrittelemättömäksi ajaksi. Katsotaan kuin lähtee yhteiselo sujumaan. Meikäläinen on kyllä aika myyty jo. ❤ __________ ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s