How does one even heel?

Jaa-a. Meitsin koirat ainakin seuraa ihan päin sitä itteään aina. 😀 Siitä havainnollistukseksi muutama Ifa lauantailta.

Ouuuujea mikä koiranmitan edistys. Yhh. </3

Sain myös vähän ohjeistusta siihen, missä pitää kättä kun haluan harjoitella seuruun imuttamista Mindyn kanssa. Treeni tuntui ihan epätoivoiselta, mutta kuvissa näyttää edes vähän paremmalta. 😀 Näkee kyllä, että meikäläinen ei ihan satasella hanskaa sitä oikeaa käden paikkaa ja käden paikka vähän elää, mutta harjoitellaan, harjoitellaan.

Mutta päästiin sentään johonkin vaiheeseen tässä! Ennen on tuntunu kaikki imutusharjoituksetkin ihan turhilta, niin nyt ne on alkanut sujumaan. Uh oh, jotain edistystä. 😀 Ollaan harjoteltu kotona tuota ja lisäks lelujen kanssa etäälle pysähtymistä. Eli kun saan huijattua Mintin kauemmas musta, kutsun sitä ‘epävirallisesti’ tulemaan ja sitten esitän heittäväni lelun tms. ja kun pysähtyy niin jes hyvä ja lelu lentää. Sehän sujuu ihan kohtalaisesti. Täytyis alkaa kokeileen ilman et heilauttaa sitä lelua. Ja lisäillä käskyä. Tuskin saahaan paimenessa fungeeraamaan heinäkuussa, mut aina voi hei yrittää. 😀 Samoin maahanmenoon pitäis saada joskus joku käskyki yhdistettyä, mutta voi olla aika työn takana sekin.

Päätin kuitenkin tänään liittyä Turun käyttökoirakerhoon. Niillä vaikuttais olleen keväällä tosi hyviä treenejä, niin ootan innolla mitä saavat aikaan syksylle. Ja hei, jos ei muuta ni ainaki saahaan ny käyä kentällä reenaamassa. 😀 Opi oppimaan -kurssi ois jepa Mintille, samoin peltojälki ja toko/tottis kiinnostais, Ifa vois tokoilla ja rally-tokoilla… Nojoooo, kovat on haaveet taas, kattotaan mikä kaikki käy toteen. 8)

Ja kaiken seuruureenin vastapainoks harjoteltiin seisomistaki yks päivä. Jos enskerral vaik tajuais pistää vähän kaposemman pannan tuolle Minttinille. 😀

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s