Tahtitassujen koiratanssileiri 18.-21.8.2016

Kaikki mukaan!

Tahtitassut ry:n vuotuinen koiratanssileiri Pöytyän Yläneellä Kuralan kartanotilalla järjestetään 18.-21.8.2016, ja ilmoittautuminen on nyt auki! Näin hyvää ja näin edullista leiriä on toista vaikea löytää.

koiratanssileiri2016

Perjantaina alkaa leirille saapuminen klo 18. Ohjelmassa ovat kisatreenit, kun koirat eivät ole vielä ehtineet tottua paikkaan. Tarjolla on myös iltapalaa. Lauantaina pyörivät treenit koko päivän. Treenien sisällöt määräytyvät ilmoittautuneiden toiveiden mukaan. Sunnuntaina saadaan hetki hengähtää, kun Mirja Leinikka tulee luennoimaan leiriläisille kisasuorituksen rakentamisesta; motivoinnista ja vireenhallinnasta. Luennon jälkeen harjoitellaan vielä improvisointia ja ryhmätehtäviä ennen kuin kotiinlähtö koittaa klo 16 maissa.

Leirin hinta koostuu osista sen mukaan, osallistutko leiriohjelmaan, yövytkö paikanpäällä mökissä ja haluatko kartanotilan lounaan lauantaina ja/tai sunnuntaina. Ja vaikka valitsisit kaikki, tulee yhteishinnaksi silti vain 70€, joten tämä lähtee todellakin halvalla. Leirille on myös tehty oma Facebook-ryhmä, jossa olisi tarkoitus pohjustaa lauantain treenejä niin halutessaan. Siellä voi jakaa omaa materiaaliaan etukäteen niin, että leirillä omaan vuoroon varatun ajan saa käytettyä tehokkaasti ja muut leiriläiset ovat voineet jo etukäteen miettiä vastauksia kysymyksiisi.

Joten sitten eikun ilmoa tulemaan.

PS. Huom. Leiri on avoin vain Tahtitassut ry:n jäsenille, joten jos et ole vielä jäsen, käy ensin liittymässä yhdistykseen.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s