Rally alkeet vol 3

Eilen oli meijän kolmas kerta rallyn alkeiskurssia. Tänään ohjelmassa olivat erilaiset käännökset, spiraali ja pujottelu.

Spiraali ja pujottelu… kun toi Mintin seuruu nyt ei vieläkään oo ihan kunnossa, niin aika imuttamallahan nuo kaikki menee. Minti koitti välissä vähän oikoa esim. spiraalin käännöksissä sillee “jos mä oikasen tosta sisäkaarteesta sun oikeelle puolelle…” josta tuli sitten huomautettua että hei, ei noin, ja sitten vähän tehostettua palkkaamista kaarteissa mukana tulosta. Palkkailin ekstrana myös pujottelussa silloin kun käännyttäessä käytti hyvin takapäätään.

Käännöksistä meillä oli treenissä ensin käännös vasemmalle, 360° vasemmalle, 270° vasemmalle ja sitten saksalainen täyskäännös. No, namiohjauksella niin… kyllähän ne jotenkuten menee. Noi vasemmalle käännökset 270°/360° tuntu sellasilta että namikäsi kääntää koiran melkeen pyörähdykseen ja itte juoksen perässä että pysyisin oikeessa kohassa. 😀 Silleen not legit at all. Tarttis nyt takoa päähän että opeta se koira pitämään paikka sivulla. Agh.

Näien jälkeen Hanna oli sitten kehittänyt meidän pään menoksi pienen radan! 😮 Lähtö, pujottelu, istu, täyskäännös vasempaan, 270° oikeaan, koira eteen – oikealta sivulle, käännös oikealle, spiraali vasemmalle, 360° oikealle, maali. Ja vitsi että kaikki kolme koiraa, Nuu, Lumi ja Mindy oli päteviä ja teki radan hienosti! Mindy kaikista eniten namitettuna koska mun pahe, mutta joo. 😀 Tosi kivasti meni tollanen pieni radanpätkä! Nyt kun oikeesti sais siihen seuraamiseen jotain tolkkua ja vähentelis nameja niin johonkin möllinamialokkaaseen vois mennä piipahtamaan. Näkis miten kisatilanne vaikuttaa asiaan.

Ihan lopuksi treenattiin vielä paikallamakuuta, ja tosi hienosti Mindy makasi aloillaan eikä noussut kertaakaan ilman lupaa! Aaaaa halleluja nyt jos vaan pliis pliis pliis pliis ei rikkois tän koiran paikallamakuuta omalla tyhmyydellään niin olis niin täydellistä. 😀 Fingers crossed!

Huomenna Ifa menee sterkattavaksi. Mua pelottaa. Pitäkää peukkuja että se pysyy hengissä. ;_; ❤

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s