Rallit ja pallot jatkuu

Tänään jatkettiin siitä mihin eilen päästiin. Eli Ifa jatkoi harjoitteita oikealla sivulla tulosta. Tänään käytin sitä “heel”-käskyä, joka mulla kai oli siihen ollut aiemmin käytössä, ja vaikutusta tai ei, nyt sujui paljon paremmin oikealle tulo ja oikealla seuruu. Ei mitenkään silleen että ilman apuja osais tulla ja seurata, mutta osas seurata ja istua imuttamatta! Se oli jo suuri edistysaskel. Joten harjoiteltiin sitten lisää käännöksiä. Eilisillä takapäänkäyttötreeneillä ei kyllä tuntunut olleen mitään apua, ei se yhtään sen paremmin kääntynyt tänään vaikka oli eilen sitä hinkattu. Täytynee siis tehdä lisää niitä takapäänkäyttöharjoitteita ja jatkaa niitä oikea-sivu -harjoituksia. Eiköhän ne käännökset sieltä sit tuu kun se tajuaa sen paikan missä pysyä.

Tuskastelin jo hetken että kauhee ku nyt hinkataan tällasia rallyjuttuja vaikka pitäs koiratanssikisoihin valmistautua! Mut sit tajusin, että on tästä iloa koiratanssissakin. Mulla on suunniteltuna pieni pätkä koreoon oikealla seuraamista. 😀 Pitäis vaan päästä hallissa treenaamaan koreoo yksinään, jotta näkis mitkä jutut siin ei ainakaan toimi as planned. :I Saati sit et pääsis treenaa koiran kanssa. Ugh. Ehkä tämä tästä.

Kiipan lisäks Tinttu pääs treenaamaan rallya. Treenattiin sivulletuloja ja askeleen seuruita ja halleluja, tunnelin päässä on ehkä valoa. Tunneli tosin saattaa olla 57 kilometriä pitkä, mutta valo mikä valo! Olin jopa niin villillä tuulella, että käytiin ihan ulkona treenaamassa tätä Mindyn kanssa. Lihapullissa on voimaa. 😀 Lykkäsin myös tötsät maahan ja harjoiteltiin vähän pujottelua ja spiraalia. Käännöksissä on yhtälailla vielä hiomista, mutta koitin superpalkata aina kun vähänkin oma-aloitteisesti käytti takapäätään.

Kokeilin myös liikkeestä istu – maahan ja se sujui hyvin kunhan avusti kädellä pysähdyksessä. Takaa osaa hyvin kiertää, mutta sivulle istuminen pitää taas avustaa. Hyvin pysyy maassa jos kierrän ympäri. Eteentulot vähän vinoja edelleen, ja käsiavustettuja, niissä pitäis muistaa alkaa vähentää käsiapua. Oon käyttäny sitä aika tosi pitkään. Jotain hajua sivulletuloista sillä kyllä alkaa olla, sillä se alkaa ymmärtää mun tietystä asennosta että nyt kuuluu tulla sivulle, ja se saattaa sitä jopa ihan itse tarjota!! Mahtavaaaaaa. 🙂

Illalla ajeltiin pikamiittaamaan Tinttusen toinen omistaja ja raha ja pallo vaihtoivat omistajaa. Nyt mulla on sitten kaksi dobopalloa. Mä ajattelin että kokeillaan, for kickz and lolz, että saanko Mindyä koskaan pallon päälle. Etujalat se tajus samantien kiivetä siihen, eikä ollenkaan hesitatennut sitä. Sit vähän kannustin että mmmm, uskallatkos takajalatkin tuoda ja tadah! Sieltä se kiipes kyytiin kokonaan! Olin ihan että w00000t!! Soli niinku tyyliin toka yrittämä ja siihen se vaan kiipes. 😀 Ei hemmetti! Aattelin ettei sitä saisi pallolle koskaan, mutta noin se vaan kävi helposti ko heinänteko. Ehkä se on kateellisena kattonu kuin kivaa harjoilla on pallon päällä ja odottanu vaa koska pääsee ittekki. 😀 Mindyn jälkeen Liksu pääsi viel sen pallolle. Harjathan on ihan hulluna tohon touhuun, ei niitä saa alas siitä pallolta millään. 😀 Nytkin huojutin ja horjutin Liksun alla palloa vaikka kuinka ja se vaan tarjos 360 pallon päällä siihen samaan syssyyn. 😀 😀 Ja se täyttää kuitenki huhtikuus 11v… Supermummo. 🙂

Tässä vielä todiste Tintusta pallolla. 😀 “Keeeeinutaaaaan~”

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s