Mindy ja vieras jälki

Tänään on ollut ihan huikea päivä! Mindy kävi maanantaina virallisilla selkäkuvilla ja tänään tuli tulokset: LTV0, VA0, SP0!!! Täysin kunnossa siis!! Jeeeeeeee. ❤ Harrastuspuolella suunnattiin taas ihan uuteen paikkaan jäljelle kaverin Elinan kanssa. Oltiin päätetty että tehään toistemme koirille jäljet ja kokeillaan että miten koirat niitä ajaa. Mindyn jälki oli yks pitkä suora, yhtää en osaa arvioida mut 150-200 askelta…? Alussa ja lopussa nameja joka askeleella, välissä 3 askeleen välein ja muutama pidempi aukkokohta.

Kerran, siis kerran!!! Mindy nosti nokan ylös pellosta ja oli et jaa mihipäi, arpo joku 5sek ja sit jatko taas matkaa. Vauhtiki oli nyt paljo kivempi ku viime kerralla, viimeks mentiin niiiiiin hitaasti löntystäen, nyt sai jo ihan kävellä perässä. 😀 Kattelin muutenkin että aika paljon jätti nameja väliin vaikka ei se siis mitenkään rynninyt eikä koheltanut vaan kaikessa rauhassa eteni jäljellä. Vikalla pätkällä kun oli nami joka askeleella niin huomas selkeesti että se jotenki rikko sellasen “hyvän rytmin” kun piti koko ajan pysähtyä. 😀 Joten ehkä ens kerralla voidaan kokeilla vielä vähän pidempää ja vielä harvemmilla väleillä nameja.

Oli ihan sairaan siisti fiilis kävellä vaa koiran perässä pitkin peltoa ja nähdä kuinka se selkeästi seuraa jälkeä ja syö sieltä nameja samalla ku ite oot aivan tietämätön että missä jälki menee. Ihan huikeeta. 😀 Innostuin niin paljon. 😀 Nyt täytyy vaa ottaa sitä esineilmaisua työn alle ja vähän noudon alkeitten harjoittelua jatkaa ja ja… 😀 😀

mindyjalki16082017

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s