Ifan uusi koreografia

Eilen oli mun viikon ainoa vapaa ilta, kaunis auringonpaiste ja TODELLA lämmin (19°C), joten päätin ottaa niistä ilon irti ja lähteä Liedon kirkon viereiselle nurmelle treenaamaan Ifan ohjelmaa. Samalla se oli itselleni treeniä julkisella paikalla esiintymisestä, joka jo noin ajatustasolla kauhistutti ihan kiitettävästi.

Pitkälti suurimmaksi ongelmaksi koreossa osoittautui tuleminen edessä poikittain -positioon ja siinä liikkuminen. Ifa on sen osannut ihan hienosti, mutta nyt ei sitä muka millään kyennyt tekemään, joten pidettiin vähän neuvotteluja siitä, että Ifa sä meet pois etkä pääse tekee mitää jos et nyt skarppaa ja rupee yrittään tämänkin kanssa. Ymmärtäisin jos se ei oikeasti osaisi, mutta kun siis edes todella voimakkaan namikäsiavun kanssa se ei tehnyt sitä mitenkään päin kunnolla, niin sitä päätin olla sulattamatta. Lopputreeniä kohti homma lähtikin paranemaan.

Haparointia ilmeni myös kaikissa kiepeissä, joten niitä päädyttiin hiomaan myös erikseen. Annoin vaan musan soida taustalla ja kävelin sinne tänne ja pyysin kieppiä käyttämättä käsimerkkiä. Vähän täytyy ottaa lisää sellasta treeniä, niin eiköhän sekin vahvistu.

Erinäisiä tipluja päätyi videolle muutenkin. Paras videoimani veto oli ehkä kolmas tai neljäs kerta kun väännettiin ohjelmaa, siitä huolimatta että voisin listata videolta melkoisen vikalistan. Ifan ei kuulu alussa peruuttaa mun ympäri, ja jalan alta sen kuuluu vaihtaa oikealle eikä jäädä väliin (josta mä ihan järkkysuurella käsiavulla autoin sen oikeaan paikkaan), mä oon ajottanu kiepit laukkapätkiin huonosti, edessä poikittain on tosiaan tosi rikki (ei hakeudu kunnolla ja joudun kokoaika auttaan — tiiämpähän mitä treenata seuraavaks!), kieppien käsiavuista täytyis tosiaan päästä eroon ja kädet saada liikkeelle myös kun koira tulee jalkojen välissä väärinpäin plus toi väärinpäin vasemmalla sivulla on aika heikko positio. Ainiin ja se että Ifa videolla otti asiakseen häiriintyä mun työkaverista, joka eksyi yleisöksi koiransa kanssa ja päätti sanoa “PWÖFF” aina kun työkaverin koirasta kuului pihahduskaan… Hnngh. 😀

Mutta ai että se mikä lämmittää mun mieltä niin NOI SIVUASKELEET koira oikealla väärinpäin, 1:46 eteenpäin. ❤ ❤ Omfg Ifa tekee kyllä niin hyvin! *sydänsilmähymiö* Ihan huikeet. 😀 Ja pivotissakin piti paikkansa aika hyvin! Ai että, kyllä sitä on treenattukin. Nyt vaan sama vaivannäkö muille positioille niin avot.

Samoin annan itelleni peukun siitä, että kokolailla muistin koreon! Välillä kyllä sanoin väärän käskysanan mutta kyllähän tuo niin paljon kehoa lukee että aina se oli siinä mihin sen halusinkin tulevan, käskysanoista huolimatta.

Ehkä me nyt sitten ilmoittaudutaan sinne SM:iin. Ehkä.

2 thoughts on “Ifan uusi koreografia

    • Kiitos kannustuksesta! En oo varma onko tää mikään voittajaluokan koreo, mutta kai se on pakko lähteä SM:iin koittamaan… 😬😄

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s