Mindy rallykisoissa Loimaalla

26.11.2017 starttasi auto taas kohti Loimaata ja rally-tokokisoja Mindyn kanssa. Kisoissa oli hieno beussiedustus ja pentue-edustus kun myös 4 Mindyn pentua kisasi samassa kisassa. 😀 Tinttu mukavasti villiintyi tuttujen läsnäolosta ja villitys riitti hyvin radallekin asti. Radan hankalin osuus oli se meijän kriisikohta istu – seiso – kierrä koira. Mindy oli sitä mieltä että seiso-käsimerkki ja käsky tarkoittikin anna tassu, joten se läimi mua tassulla naamaan minkä kerkes sen sijaan että olis noussu seisomaan. 😀 Kun se sitten nousi seisomaan, se kääntyi kuitenkin mukana kiertäessäni sitä. Ei mennyt putkeen tämä ei.

Vasemmalle käännökset Mindy teki kohtalaisen hyvin, saatiin jopa 360 vasempaan ilman että peppu kerkes välissä maahan. Seisomisen lisäksi kuitenkin myös takaakierrot osoittautuivat tänään hankaliksi. Mindy oli niin kierroksilla, että aina kun sen piti lähteä mun edestä kiertämään mua niin se pyörähti matkalla mennessään. 😀 😀 Muistan oikeen kun yhellä kyltillä Mindy teki sen ja mua rupes naurattaan ja arvoin että uusinko kyltin ja katsoin tuomariin, joka vaan pudisteli päätään että oivoivoi. 😀 Uusittiin se sitten kuitenkin. Seuraava “mitä vit”-hetki oli kun mentiin tuomarin ja sihteerin ohi radalla ja Mindy päätti lähteä haistelemaan niitä?! Silleen nouuu doggo mihin sä meet, tuu takas?! Mindy alkoi myös kerätä kierroksia palkattomuudesta siihen malliin, että käveleminen alkoi hankaloitua kun se oikeasti painoi muutamassa kohtaa ihan huolella vasten jalkaa. 😀 Ihme eläin.

Lopulta päästiin rata loppuun. Olin ihan varma että nyt tuli kyllä kymppejä niin ropisten että ei mitään jakoa tulokseen, mutta niin vaan tuloslistaan ilmestyi 73p! Jeeeee! Toinen hyväksytty tulos AVO:sta!  Nyt uupuu enää yksi niin olisi RTK2 kasassa ja pitäisi siirtyä voittajaluokan liikkeiden opetteluun. 🙂

Leave a comment