Koiratanssin koetoimitsijana

Pakko hehkuttaa!!! 😀

Olin 2 viikkoa sitten 14.4. koiratanssin koetoimitsijakurssilla ja selvitin loppukokeen 😀 ja sain koetoimaripätevyyden. Nyt sunnuntaina 29.4. olin sitten heti elämäni ekaa kertaa kisoissa koetoimitsijana, ja oli kyllä siistiä!! Tai oli nyt kai, kun Hanna oli tehnyt käytännössä kaiken työn sai vaan tulla valmiiseen pöytään hoitamaan tuon osuuden, mutta silti. Oli tosi jännittävää nähdä nyt myös tämä toimaripuoli kisajärjestelyistä ja pakko sanoa että tykkäsin kyllä! Vaikka onhan se sinänsä kohtuu simppeliä hommaa, että kerää arvostelupaperit tuomareilta, kopioi pisteet lomakkeen alaosaan tarvittaessa, kirjaa exceliin, tarkista että luvut vastaa, kirjaa ylös tulos sekä tuloslistaan että kisakirjaan. Järjestä paremmuusjärjestykseen, kirjaa sijoitukset, leikkaa arvostelulomakkeet, allekirjoituta kirjat tuomarilla. Simpele äs kempele.

Toki onhan koetoimitsijalla myös paljon vastuuta, ja olin mä printannut papereita vinon pinon mukaani. Oli arvostelulomakkeet tuomareille, matkalaskuja, koiratanssisäännöt, järjestämisohjeet, tuomariohjekin varoiksi, rokotussäännöt, kaikki ne eri lomakkeet vihaisesta koirasta tehtäviä ilmoituksia varten (täytyy pelata varman päälle), ilmoitus erimielisyydestä, pari tyhjää arvostelulomaketta molempiin lajeihin varmuuden vuoksi… Sit mä printtasin kans kisakirjeen ja esiintymisjärjestyksen ja taulukon tuloksien kirjaamista varten ja mitähän vielä. Olihan siinä nippu jos toinenkin.

Mutta siis kaiken kaikkiaan tosi mukavaa hommaa! Voin lämpimästi suositella muillekin. Nyt vaan hirveä into päällä haluais päästä uudelleen samaan hommaan. 🙂 Että kisajärjestäjät, saa soitella… 😉 😀 😀

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s