Juhannukseen valmistautumista

Meillä on hienot juhannussuunnitelmat, ja jatkettiin niihin valmistautumista tänään. 😀

Ensimmäisenä vuorossa Mau-mummo 12v

10p ja papukaijamerkki sille joka arvaa mitä musiikkia aiotaan esittää tällä koreolla. :’DD Ei saa vastata jos tietää jo. 😀 Aika pahasti tää on vaiheessa, mutta on tässä nyt edes jotain pointtia. Jatketaan harjoituksia!! Kuka ties millaseen kuosiin tämä esitys saadaan reilu kuukaudessa. 😀 Mulla petti pokka tossa yhessä kohtaa kun olin antanut suoraan kämmeneltä vikan namin Liksulle ja sen jälkeen Liksu oliki aika pian että jahas, namit loppu, tuolla autolla niitä on lisää ja ampas aina sinne ku piti jotain muuta tehdä. 😀 😀 Oli sit pakko hakee lisää namei et saa vietyy loppuun testin. 😀 Täytyy treenata myös ilman nameja tekemistä…

Toisena vuorossa Tinttu-Tonttu-Stundur 5v

Mindy osaa, ja toisaalta ei. Hienoa jos päästään esittään peruutus kolmessa eri positiossa. 🙂 Sitä ei osaa kunnolla Ifakaan. Kaikista eniten tässä rakoilee noi vaihdot. Se tulee yhteen positioon ja siinä se sit kans on. 😀 Ei puhettakaan että kuuntelis mitä sille sanoo saadakseen sen pois sieltä ja johonkin muualle. Vähän myös putoili persus maahan peruutuksissa, mut ehkä ne tasaisemmalla alustalla menee paremmin. Harmi kun korva kutitteli nyt tässä kesken videon niin musiikki menee jotain ihan omaa rataansa. Saati kun lopun peruutuksessa haettiin sitä osaamistason tasoista suoritusta kolme kertaa. No, kyllä tästä osaaminen vähän paistaa läpi.

Viimeinen vipeltäjä Iip-Iip-Piip Kiipana 9,5v

Mua harmittaa kun loppu menee ulos kuvasta!!! 😦 Siellä oli hienoa teknistä taituruutta, ja ei, ei näy! Byyyyyhhh!! No jos ens kerralla sit kuvaan asti… Pääasia se treenin onnistuminen. 😀 Tää on nyt vähän tällainen versio, että halusin lähinnä testata tällaisen suunnitelman sopivuutta musiikkiin, joten autoin Ifaa tosi paljon ja palkkasin usein. Silti oli pieniä tipluja mutta noh. Oon tyytyväinen että toi “pohje” eli selän takana poikittain edistyy – hitaasti mutta varmasti.

Huomasin nyt jo tossa ajassa, että kun samaa tyyliä position vaihdossa (esim. tässä ympäri peruutus “pakki”), ei Ifa enää kuuntele kunnolla mihin positioon pyydän sitä pysähtymään. Että jos ekasta pysäytettiin “seuraa” ja seuraavasta koittaa pysäyttää “frontti”, se pysähtyy vasta sinne “seuraa”. Sitten kun hinkkaa sitä, niin loppuu koko “pakki”. 😀 No, jatketaan harjoituksia. Mulla ei oo tätä koreota edes kokonaisena vielä suunniteltuna, en tiedä kuinka pitkä show tästä tulee. Kyseenalaista on myös, että kuinka pian toi “pohje” ylipäänsä on sellasessa kunnossa että sen kanssa kannattaa kisaamaan lähteä. Että tuleeko juhannus vähän liian pian… Toisaalta jos ei oikeesti tavottele juhannuksena mitään, menee vaan harjottelemaan, niin onko sen niin väliä sitten. Tekee sen tasoisesti mitä silloin osataan ja auttaa sen mitä tarvii.

Tolle seuraamisen edistämiselle tarvii kyl taas tehdä jotain. >:/ Paljon lisää “taktak”-treeniä eli että seuruusta palkka tulee takaa puolta vaihtamalla toisesta kädestä. Josko sitten ei keulisi niin pirusti. 😀 Ja kädet. Tässä kädet ei nyt tee paljon mitään. Niihin pitäis saada jotain eloa. Viikon päästä olis Tahtitassujen koulutusviikonloppu, johon mennessä tää koreo tarttis olla valmis että sitä voi hioa Jennin kanssa. Odotan kyllä koulutusviikonloppua innoissani. 🙂

Kokonaisuutena oli kivat treenit tänään! Loppukevennyksenä ympäriperuutusta harjoitteleva Mindy.

Leave a comment