Itsenäisyyspäivän tanssit

Aloitettiin ja lopetettiin tämän vuoden koiratanssiura itsenäisyyspäivänä Vantaalla partacollieiden tanssikisoissa. Jatkettiin vanhalla TCT – Lavatanssit ohjelmalla. Vähitellen alkaa hiipiä fiilis että pitäiskö keksiä uusi musiikki jossain kohtaa, mutta mutta… Pohditaan.

Ifa tuli halliin hyvällä fiiliksellä ja ihan intona. Kun sitten jotain 2h myöhemmin mentiin kehään, oli vire jo laskenut kuin lehmän häntä ja innostus vaihtunut ahdistukseen. 😦 Tiesin heti aloitusasennosta, että jaahas, tää ei tule sujumaan. Ifa jätätti ja lipesi positioista pois, vaati hirveää houkuttelua ja käsiohjaamista. Kaikki suunnittelemani käsien liikkeet ja tuomareiden huomioinnit ym. jäi toteuttamatta Ifan tuskastelun takia. Improvisointia jouduin toteuttamaan enemmän kuin ikinä ennen. Harmitti ihan hirveästi tulla kehästä ulos, kun olisi halunnut tulla sieltä ulos tyytyväisenä koiraan, mutta kun on nähnyt koiralta paljon parempaakin ja nyt oli vielä pitkä tauko tarjoiltuna alle ettei luulisi kyllästyttävän ainakaan, niin ihan päin prinkkalaa koko veto ja oivoi. Ei saisi koiraa syyttää vaan pitäisi peiliin katsoa, että tänään näissä olosuhteissa ei tämän parempaan pystytty. Mutta kun tuntuu että se että mihin pystytään on niin paljon jostain tähtien asennosta kiinni, että niin, no, harmittaa. Harmittaa se, ettei pystynyt itse olemaan vilpittömästi tyytyväinen koiraan ja koira sen varmasti aisti. Ei muuta kuin ohjaaja kallonkutistajalle…

Heli Nousiainen
Tekninen laatu Liikkeiden määrä 36p
Liikkeiden laatu 35p
Taiteellinen vaikutelma Yhtenäisyys ja kumppanuus 38p
Koreografia 37p
“Musiikin tempo oli hyppysissä. Takana tehdyt positiot eivät olleet mielekkäintä koiralle, ohjaajan edessä ja sivulla tapahtuvat liikkeet taasen oli. Vielä hieman hapuilua osassa positioita. Käsiohjausta olisi voinut vielä hiukan häivyttää.”
146p
Johanna Saariluoma
Tekninen laatu Liikkeiden määrä 41p
Liikkeiden laatu 38p
Taiteellinen vaikutelma Yhtenäisyys ja kumppanuus 43p
Koreografia 39p
“Koira työskenteli tauotta halki ohjelman. Muutama tekninen haparointi ja ajoittain tarvittiin harkittu käsiavun lisäys ohjaajalta. Musiikki ehkä aavistuksen vahva koiralle. Parilla kaunis suhde toisiinsa.”
161p
Outi Tastula
Tekninen laatu Liikkeiden määrä 42p
Liikkeiden laatu 37p
Taiteellinen vaikutelma Yhtenäisyys ja kumppanuus 40p
Koreografia 42p
“Sujuva ohjelma, joka sopii koirakolle. Tänään positioissa oli pieniä puutteita, vaikkakin monipuolisesti esitetty.”
161p

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s