Pyörremyrskypostaus

Onko pyörremyrsky sitten hyvä? Riippunee, puhutaanko sääilmiö-pyörremyrskystä vai Spice Icen pyörremyrskystä. Jälkimmäinen on ainakin definitely good. Pätkiksillä ja Mariannepalloilla. Nojoo. 😀 Tää on siis pyörremyrskypostaus, koska niiiiiiin paljon asioita kertomatta!


1. Jenni Laineen esiintymiskoulutus koiratanssijoille Porvoossa 29.10.

Oli sit muuten ihan tajuttoman hyvä koulutus!! Oon ollu niin innostunu tuosta koulutuksesta lähtien ja katsonut koko lajia ihan eri silmin. Ja eri silmin on todellakin katsottu, olin 5.11. Janakkalan koiratanssikisoissa turistina ja nyt vaan näin kaikki esitykset tuosta esiintymiskoulutusnäkökulmasta ja mietin vaan päässäni että “aijaijai, kyllä näkee että tuo ja tuo ja tuo ei ole ollut Jennin koulutuksessa… tuon voisi tehdä toisella tapaa ja tuossa pitäisi tehdä jotain ja tuo on aika vaisua ja…” 😀 Ihanku sitä muka itte ois kerrasta oppinu hyväksi, ei todellakaan, mutta jotenkin se nyt on jäänyt jumiin mun päähän.

Näissä ei taida äänet kuulua, mutta uskaltaudun nolaamaan itseäni yhden videon verran. 😀

Suosittelen tätä Jennin koulutusta ehdottomasti kaikille koiratanssijoille!! Aivan todella hyvä, inspiroiva ja innostava koulutus. Eikä todellakaan vaadita mitään aikaisempaa tanssitaustaa, harvalla meistä sellaista on. 🙂


2. Mintin rallyt… ööö…

En muista oonko kirjottanu meijän neljänsistä rally-tokotreeneistä. En varmaan. Eikä yllätä ketään että ei mitään muistikuvaa mitä siellä harjoiteltiin. 😀 😀 Ehkä nopeudenvaihteluita. Juoksua ja hitaasti. Ja pientä rataa taas. Ehkä.

No, minähän olin sitten sekopäisyyksissäni ilmoittanut Mintin ihan virallisiin rally-tokokisoihin. Siis joo, tän hurjan neljän kerran jälkeen. Joten keskiviikkona 9.11. suunnattiin auton nokka Loimaalle. Rata ei ollut loppuviimeksi kovin vaikea.

mindyrallyalo09112016

Tajusin jossain kohtaa että niin, ei me kyllä olla muuten käyty yhtään minkään lajin möllikisoissa Mindyn kanssa niinkun… koskaan. 😀 Että voi apua tässä sitä ollaan suoraan kisaamassa! Mietin jo kuinka pitää muistaa jättää treeniliivin toinen tasku auki, että saa hihnan sinne piiloon, kunnes tajusin että niin joo, tää on alokasluokka, äläpäs Anna ota sitä hihnaa irti siellä kehässä… 😀 Alku oli muutenkin lupaava, kun rataantutustumisessa olin kääntymässä 360 vasemmalle sijaan 360 oikealle. Ei näin!

Tärisevin käsin päästiin kuitenkin lopulta Mintin kanssa kymmeninsinä kehään. Saatiin lähtölupa, ja samalla hetkellä Mindy päätti mennä maate. 😀 😀 Mä jäädyin ihan täysin, olin vaan ääneen että “öö, saiko lähtökylttiä uusia?” johon tuomari luonnollisesti vain kohautti harteitaan viestien ilmeellään että eihän hän nyt enää saa kommentoida mitään. Mä en kuollaksenikaan muistanut saako lähtöä uusia, joten en uskaltanut riskeerata hyllyä siitä, ja käskin vaan Mintin takaisin sivulle ja lähdettiin lennosta liikkeelle ottaen siis iloisesti -10p lähtökyltiltä. 😀 😀 Muu rata sujuikin sitten ihan kohtalaisesti, koska saatiin vaan 2 x -1p jostain, enkä ole oikeastaan edes katsonut mistä kun ei ole kiinnostanut. 😀

Koska!

Saatiin siis ALO 88p ja hyväksytty tulos!!!! Hyvä Minttiiiiiiiiiiiii!!!!!! 🙂 🙂 Ei vitsi, sillonkun Mintti tuli ja aloitin sen kanssa treenaamisen, en olisi kuuna päivänä uskonut että se oppii sivulletuloa saati että päästään edes rallyssa koskaan kisaamaan. Ja nyt se on suoritettu onnistuneesti! Vähänkö huippua. 🙂


3. Ifan uudet kuviot

Juonittiin Hannan kanssa Ifan pään menoksi tuossa yhtenä päivänä. Päädyttiin siihen, että sen kanssa voisi kokeilla purkkipalkan opettamista. Siis käytännössä sama asia kuin kaukopalkka. Hanna sitten kärsivällisesti ohjeisti mua kun mä olin ihan kujalla ja kysyin joka ikisen mahdollisen tyhmän kysymyksen ja ymmärsin kaiken ihan hassusti. 😀 😀 Lopulta pääsin jonkunlaiseen ymmärrykseen treenistä, ja sitä on tässä hinkattu. Toistaiseksi tää vaikuttaa toimivan aika hyvin. Linkkaan tähän muutaman meijän purkkitreenivideon:

Paranee vaan paranemistaan. 🙂 Joten kun Tuusulan 26.11. koiratanssikisojen osalta tuli Faceen ilmoitus, että kisoissa on ilmojen alettua edelleen hyvin tilaa, en voinut vastustaa kiusausta olla ilmoittamatta Ifaa mukaan. Lähdetään nyt Tuusulaan treenaamaan tätä kehäpalkattomuutta. En oo ihan vielä päättänyt miten sen teen, mitä tulen tekemään kehässä eri tavalla vai tulenko mitään tekemään, mennäänkö pelkästään purkki uutena asiana. Saa nähdä. Muutama treeni ehditään vielä saada alle, niin sitten sinetöityy mitä siellä tehdään.


4. Kurssilainen

Sain loppuvuodesta vision, että mä rupean koetoimariksi. Että hankin koetoimitsijan pätevyyden ainakin joihinkin lajeihin elämää helpottamaan. TOKO, rally-toko, koiratanssi, ehkäpä, näin ensimmäisinä. Tänään oli Helsingissä ykkösosa ja nyt on siitä paperi saatuna. 🙂 Nyt vaan odottelemaan lajispesifejä kakkososia! Sen jälkeen mustakin on konkreettista hyötyä kisajärjestelyissä. ^_^


5. Mainostusta!

Mulla on kaksi mainostusasiaa:

  1. Tahtitassut ry
    Vuoden 2016 Tahtitassut -kilpailun ilmoittautuminen on alkanut! Ilmoittautua voi 31.12.2016 asti. Vuoden Tahtitassujen lisäksi jokainen voi myös esittää kannustuspalkintoa henkilölle, joka mielestänne sellaisen ansaitsisi. Kilpailu on toki vain Tahtitassujen jäsenille. Kisan tiedot ja lomakkeet Tahtitassujen sivuilla.
  2. Suomen Beauceron ry
    Beussiyhdistys on julkaissut terveystietokannan! Yhdistys kerää tietokantaan tietoa rodussa esiintyvistä sairauksista ja vioista. Kaikki koirien sairaudet eivät ole perinnöllisiä, mutta terveystietokannan avulla voidaan yrittää välttää vikojen ja sairauksien yleistymistä populaatiossa. Terveystietokanta on jalostuksen apuväline kasvattajille, mutta antaa tietoa rodun tilanteesta myös harrastajille sekä rodusta kiinnostuneille. Terveystietokanta ei korvaa Suomen Kennelliiton pitämää jalostustietokantaa, mutta täydentää sitä beauceronien osalta.
    ttk.suomenbeauceron.fi

End of hurricane post. 😀

Leave a comment